Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärssylt med vanilj & ljus rom

 
Skriv ut

En riktigt smarrig sylt som passar perfetk till pannkaka, i och till bakverk, utblandad i vispad grädde eller till nybakta scones.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och kärna ur körsbären, mixa eller hacka bären. Blanda bärmassan, vaniljen och syltsockret i en gryta och koka i 5 minuter. Ta av grytan från plattan och skumma väl, blanda i romen och därefter Atamon. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar, förslut och förvara mörkt och svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.