Underbart gott och dessutom trevligt att sitta länge och njuta runt bordet. Marinera kött och blanda såser dagen innan, det vinner både du och rätten på! Nu får varje gäst trä kött på sitt foduespett och tillaga i buljongen. Naturligtvis kan man välja att bara ha ett slags kött. Då är det bara att dubbla fläsk- eller oxfilén.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
500 kg kött, rött vun, vittlök? Inte svårt att lista ut vad som menas, men kanske andra fel smugit in som inte går att se?
Tips: När vi gör fondue brukar vi lägga upp kött i små skålar, en till var gäst.. Så håller sig det råa köttet där i och inte på tallriken ihop med sallad, såser och potatis.. Känns fräschare.. // K
Med tanke på nedanstående kommentar: Jag har kanske förklarat dåligt i receptet men jag menar, liksom nedanstående påpekar, INGET rått kött på tallriken du skall äta på. Min tanke är att man sätter fast köttet på på spettet direkt i skålen, därefter ner i grytan (ingen mellanlandning på tallriken alltså) Smaklig spis:-) / IrreVirre
Låter verkligen gott, kanske borde testas på nyårsafton?! :-)
Detta verkar ju helt magnifikt! Skall prövas vid rätt tillfälle!
Supergott, tack för ett bra recept :) En klar 5:a från oss. Kram Mia.
Äntligen ett fonduerecept som faller hela familjen i smaken!Tusen tack för förslaget på all goda såser till!
Verkligen ett toppenrecept på fondue! Väldigt smakrikt, och tillbehören kan ju varieras i det oändliga! Som upplagt för en supertrevlig kväll med vännerna!