Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till denna kötträtt kan man använda vilket kött som helst, tex. Fläskfilé eller Kycklingfilé Lika bra går det med Fläskkotlett som omväxling

Ingredienser

Instruktioner

Skär skivor av filén eller lägg ut kotletterna i en eldfast form ( obs skall ej förstekas ). Gör sedan såsen och häll såsen över köttet. Grädda i ungnen i ca 1 1/2 timme i 175 grader för filén och ca 1 timme för kotletterna. Serveras med ris eller pressad potatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.