Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar för (ägg) allergiker!

 
Skriv ut

Alla säger att köttbullarna inte håller ihop utan ägg.. Det är inte sant..

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort kanterna på två skivor formfranska. Lägg dom i en skål med vatten rör om så brödet löses upp.. Häll bort vattnet (krama ej ur). Riv löken. Blanda nu samman allt,, Brödet, löken, salt, peppar och köttfärsen.. Blanda ordentligt.. så att det inte blir brödklumpar.. Rulla till önskad storlek och stek på medelstark värme.. Önskas sås så går det bra att bara hälla på ett paket mjölkfri matlagningsgrädde och lite soya..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.