Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar med chili, kanel & muskotnöt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Köttbullar med chili, kanel och muskotnöt. Serverat med röd quinoa, grönkål och kokosmjölk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda alla ingredienser till köttbullarna, rulla till bollar och stek dem sedan i en stor stekpanna.
  2. Koka under tiden 2 dl quinoa med 4 dl vatten och en matsked buljong, låt koka under lock i ca 15 minuter.
  3. Hetta upp en wokpanna med kokosolja, släng ner hackad färsk grönkål och krydda med havssalt. När grönkålen fått färg, häll över kokosmjölken och när quinoan sedan börjar bli klar häll över den i wokpannan med kokosmjölken och grönkålen och woka ihop dem i några minuter.
  4. Servera sedan köttbullarna med quinoan och en grön sallad, med morot och fetaost :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.