- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Köttbullar med chili, kanel och muskotnöt. Serverat med röd quinoa, grönkål och kokosmjölk.
Instruktioner
- Börja med att blanda alla ingredienser till köttbullarna, rulla till bollar och stek dem sedan i en stor stekpanna.
- Koka under tiden 2 dl quinoa med 4 dl vatten och en matsked buljong, låt koka under lock i ca 15 minuter.
- Hetta upp en wokpanna med kokosolja, släng ner hackad färsk grönkål och krydda med havssalt. När grönkålen fått färg, häll över kokosmjölken och när quinoan sedan börjar bli klar häll över den i wokpannan med kokosmjölken och grönkålen och woka ihop dem i några minuter.
- Servera sedan köttbullarna med quinoan och en grön sallad, med morot och fetaost :)
Publicerat den
5 januari 2016
Liknande recept
Skriv kommentar