Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar på två sätt

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Sugen på tryffel och parmesan? Eller kryddpeppar och dijonsenap?

Ingredienser

Instruktioner

  1. På buffébordet räcker det till 8-10 personer.
  2. Skala och finhacka löken. Blanda färsen med lök, grädde, ägg, 1½ tsk salt och 1 krm peppar.
  3. Dela färsen i 2 delar. Krydda den ena delen med Berits julsmak. Forma till köttbullar.
  4. Finhacka den blötlagda svampen. Riv osten. Blanda detta samt några droppar tryffelolja med den återstående färsen. Forma till köttbullar.
  5. Bryn köttbullarna i smör i en stekpanna. Minska värmen och efterstek 5-7 minuter. Strö över lite persilja på Berits och parmesan på Marias köttbullar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.