Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag älskar grytor mustiga och goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken och gurkan. Strimla sen gurkan i stavar och tärna paprikan. Fänkålen putsas och skärs i bitar.
  2. Lägg lite matfett i en gryta och tillsätt alla grönsakerna som får brynas lätt. Krydda med timjan och smula ner buljongtärningen. Tillsätt vatten och tomatpuré och låt alltsammans småputtra, tills löken är mjuk.
  3. Tillsätt de frysta köttbullarna när grönsakerna börjar mjukna och slå på grädden. Låt alltsammans småkoka, tills köttbullarna är varma och grönsakerna helt mjuka. Smaka av med salt och peppar, strö persilja över den färdiga grytan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.