Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullsgulasch

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Passar utmärkt till pastan! Billigt, enkelt och så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienser till köttbullarna i en bunke och blanda ordentligt. Rulla till ca 20 köttbullar.
  2. Hetta upp matfettet i en stekpanna. Stek köttbullarna tills de fått fin färg runt om och ställ åt sidan.
  3. Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka upp. Sänk värmen och låt sjuda utan lock i 20 minuter.
  4. Lägg i köttbullarna i såsen och lägg på lock. Lått puttra i 10 minuter och rör om då och då. Smaka av.
  5. Servera med kokt tagliatelle och din egen favoritsallad!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.