Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullsplockepinn

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Stick pinnar i köttbullarna och doppa dem i såsen. Färsen är kryddad med ingefära, curry, vitlök och så youghurt.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg köttfärsen i en skål. Fräs lök, ingefära och curry i matfettet på svag värme, tills löken mjuknar. Låt svalna och rör ner youghurten, salt och vitlök. Häll blandningen över färsen och rör till en jämn, ganska fast smet. Rulla stora köttbullar och stek dem i olja. Lägg upp köttbullarna på ett fat och garnera med sallad och limeklyftor. Stick pinnar i köttbullarna så att gästerna lätt kan få tag i och doppa dem i såsen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.