Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs, bacon och potatis gratäng

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Min man hittade på detta recept en gång för länge sedan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärs, bacon, purjolök och gul lök i margarin. Salta och peppra. Skala potatis och skär den i stavar.
  2. Smörj en eldfast gratäng form. Varva potatis, köttfärs, bacon, lök och purjolök och lägg i formen. Häll på grädden och lägg den riven osten överst.
  3. Ugn 225 grader i ca 45 minuter till potatisen är färdig. Täck med ugnsfolie om det skulle behövas.
  4. Lycka till....

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • ann-lollo 14 mars 2009

    Jättegod!

  • jaaniis 23 mars 2009

    Det här va faktiskt riktigt gott med enkla medel.

  • Okänd 20 februari 2010

    Det var gott det här , men jag satte ugnen på 200º och gräddade i 1 timme istället så behövs det inte täckas med ugnsfolie.

  • farmoringer 21 oktober 2010

    Tack för ett gott recept... Jag använde varmluftsugn, knappt 200 grader ca 45 minuter...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.