Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs Bombay med jordnötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med kryddan garam masala kan du lätt göra en smakresa till Indien en vardagskväll. Servera gärna skivad, banan, kokosflingor och tärnad gurka till. Det blir roligt för var och en att få plocka på sig det den vill ha.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Stek lök och köttfärs i smör- & rapsolja i en stekpanna. Låt garam masala fräsa med mot slutet. Tillsätt salt, krossade tomater och crème fraiche. Låt koka under lock i cirka 10 minuter. Blanda i russin och jordnötter.
  2. Servera köttfärsen med ris, skivad banan, kokosflingor och tärnad gurka.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • solkatten83 20 juli 2008

    Här kommer en bild på denna mycket goda och lättlagade rätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.