Köttfärs med lite asiatisk touch!
Instruktioner
- Blanda samman buljong, soja, maizenamjöl och socker i en skål. Ställ åt sidan.
- Smält matfett i en fettsnål, stor stekgryta och bryn köttfärsen på medelvärme under omrörning, ca 4 min.
Låt fettet rinna av genom en nätsil, häll över färsen i en skål. Torka ur grytan med hushållspapper.
- Hetta upp oljan i grytan på medelvärme. Tillsätt selleri och lök och fräs under omrörning
ett par minuter. Tillsätt paprika och svamp, fräs under omrörning, ca 3 minuter.
Tillsätt vattenkastanjerna, fräs ytterligare 1 minut under omrörning.
- Häll över buljongen i grytan. Koka upp under omrörning och fortsätt koka 2 minuter
tills buljongen har tjocknat. Häll i köttfärsen och låt allt bli genomvarmt.
- Lägg riset underst i en form med köttfärsen över. Servera.
Publicerat den
30 november 2007
Liknande recept
Skriv kommentar