Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs i stekpanna

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Enkel och god rätt som inte kräver att man står vid spisen hela tiden som när man tex steker köttbullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv eller hacka löken. Blanda ägg, vetemjöl, salt, vitpeppar, mjölk och löken i köttfärsen och rör till en smet.
  2. Smält smöret i en stekpanna och töm sen i smeten och platta ut. Stek på svag värme i ca 10 min, vänd köttfärskakan med hjälp av en tallrik och lägg på tomatskivor och ost och stek i ca 10 min till. Servera med kokt potatis, brunsås och någon god sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mn2 22 januari 2010

    Lättlagat och gott.

  • jatzysmormor 4 september 2011

    Jag brukar steka en sida först. Sedan delar jag "kakan" i 4 delar och vänder på dem och steker färdigt! Det tycker jag är smidigare än vända hela på en gång.

  • nl39 12 mars 2012

    Har lagat denna köttfärsrätt flera gånger med bra resultat. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.