Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs i ugn

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott, snabbt och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

Bryn färsen i en gryta. Låt löken steka med några minuter. Tillsätt tomat, paprika, morötter och kryddor. Låt småputtra några minuter. Koka pastan enligt anvisningarna på paketen. Häll pasta och köttfärs i en ugnsfast form. Strö över riven ost och gratinera rätten ca 30 minuter på 175-200 grader

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • parlemor 13 december 2008

    En underbar god rätt som vinner på att lagas i förväg och värmas upp dagen efter smakerna kom fram fullt ut då. Kan varmt rekomendera denna rätt som är bekväm att tillaga eftersom man behöver bara ha en grönsallad till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.