- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En god lite annorlunda köttfärssås med både curry och cayennepeppar.
Instruktioner
- Börja med att ansa paprikorna och purjolöken. Fräs grönsakerna i matfett några minuter. Tag upp dem.
- Fräs lite mattfett tillsammans med curryn i en gryta.
- Tillsätt färsen och bryn den så den blir smulig men inte allt för små smulor. Lägg tillbaka grönsakerna och rör om till färsen är genomstekt och grönsakerna mjuknat något.
- Vipsa grädden och blanda med chilisåsen, köttfond och cayennepeppar.
- Skala räkorna.
Blanda färsen med räkor, annansbitar och jordnötter men spara lite till garnering.
Vänd ner chiligrädden och värm försiktigt någon minut. Rör inte för mycket.
- Strö över garneringen och servera genast med kokt ris eller bakad potatis, sallad och ett gott bröd.
Publicerat den
22 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar