Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs med kardemumma och senap

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är faktiskt gott med kardemumma till köttfärs

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i fettet i en stor stekpanna. Lägg i lök, vitlök och morötter och fräs ett par minuter. Blanda ner vitkål, kryddor, senap, soja, buljongtärning och vatten. Koka under lock på svag värme cirka 10 minuter. Späd med mera vatten om det blir för torrt.
  2. Servera med ris, paprika och kokosflingor och garnera med örtgrönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.