Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs med parmesan-LCHF

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Saltig köttfärs. LCHF-vänlig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs köttfärsen i lite olivolja och smör tills den blir genomstekt.
  2. Tillsätt löken och låt fräsa med en liten stund, så att löken behåller sin spänst.
  3. Tillsätt nästan all ost och rör om.
  4. Lägg upp på tallrik och strö över resten av osten. Ät och njut.
  5. Om man vill så kan man utesluta löken.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • tatinka 24 januari 2011

    Verkar i alla fall vara en del av er som gillar denna rätt. Brukar ni göra den annorlunda på nåt sätt?

  • marie79 19 februari 2013

    Perfekt, behövde tipps på snabb mat att fixa och ta med på långa skoldagar. Detta ska testas. Har du inga mer kryddor?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.