Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs- och grönsaksfräs

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det här receptet använder jag ofta när jag vill ha något lättlagat och nyttigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs köttfärsen i maragarin i en gryta ca 5 minuter. Skölj vitkål och purjo samt skala moroten. Strimla grönsakerna fint och blanda dem med köttfärsen i grytan. Häll på en gnutta vatten, så att det inte bränns i botten.
  2. Låt det hela fräsa under lock tills kålen känns mjuk. Smaksätt med salt, svartpeppar och soya. Servera ris till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Emma2 3 april 2009

    Oh, vad detta var gott! sa sambon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.