Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs- och pastasoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

På 1970-talet när jag pluggade i Uppsala och innehållet i portmonnän var tunn, var det här en ganska billig, snabb, lätt och mättande soppa med en bit "pain riche" att doppa i soppan. Till helgen upphottad med ett glas billigt vin... :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp köttfärsås, tomatjuice, buljong och paprikapulver i en gjutjärnsgryta. Tillsätt pasta och koka soppan tills pastan är färdigkokt. Tillsätt de kryddor du föredrar. Rör om väl. Strö över persilja och den rivna goda osten.
  2. Servera rykande varm med "pain riche" och till helgen ett gott vin ;-)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.