Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs- och pastasoppa

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldens godaste, kryddiga soppa. Måste smakas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen och krydda med salt och peppar. För över färsen i en rymlig gryta. Vispa ur pannan med en del av vattet ( ca 2 dl) och häll över färsen. Fräs löken mjuk i smör, tillsätt squash som får fräsa med en stund. Salta och peppra.
  2. Tillsätt resterande vatten, låt det koka ihop något och häll över i grytan tillsammans med chiliisåsen. Smula ner buljongtärningen och låt soppan puttra ett par minuter. Koka pastan knappt klar. Tillsätt pastasnäckorna i soppan, smaka av med tomatpuré och rör om. Låt allt få ett uppkok.
  3. Servera med knäckebröd och ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.