Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs och potatismosgratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smidig och god maträtt som passar både stora som små.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn färsen. Lägg i lök och champinjoner och låt bryna med en stund. Salta, peppra och rör i tomatpurén. Strö på mjölet och späd med vattnet. Låt röran puttra några min. Tillsätt ev. mer kryddor. Häll färsen i botten på en smord ugnsform. Bred på moset och strö på osten. Gratinera i 250 grader i ca 15 minuter. Servera t.ex. vitlöksfrästa brytbönor och tomater till

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • biffen182 27 januari 2010

    det var jättegott! jag gjorde egen potatismos, för det blir mycket godare då. annars smakar det skolmat

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.