Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs och tacopaj

 
Skriv ut

Smalrecept till minipris

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdegen: Kör margarin, vetemjöl och potatis i en matberedare. Tillsätt vattnet och kör degen i ytterligare någon sekund. Tryck ut degen i en smord pajform. Se till så att degen är ända upp på kanten. Låt pajskalet vila kallt i 30 minuter. Grädda pajskalet i 225 grader i 10 minuter.
  2. Fyllningen: Stek under tiden lök och köttfärs i margarin i en stekpanna. Rör ner salsa, mexikansk kryddblandning och majskorn. Låt blandningen koka ihop i några minuter. Fyll pajskalet med köttfärsröran. Bred på minifraiche. Grädda pajen i ytterligare 15-20 minuter.
  3. Koka morötter och lök knappt mjuka i apelsinjuice och vatten. Salta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.