Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs- och vitkålsfräs med bulgur

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bulgur är ett snabbt, nyttigt och gott tillbehör, prova olika sorter och hitta din favorit. Och kål är jag ju tokig i så. Vill man inte ha bulgur, funkar såklart ris eller pasta också. Ajvar äter vi mycket här, både mild och stark.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga bulgurn enligt förpackningens anvisning, men koka gärna med en buljongtärning.
  2. Finstrimla kålen, med osthyvel eller i matberedare. Stek kål och färs i oljan i en gryta. Salta. Häll över vattnet och rör i ajvar relish. Låt puttra 10 minuter.
  3. Servera fräset med bulgur, yoghurt, oliver och fefferoni.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.