Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs tacopaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda ihop ingredienserna till degen. Tryck ut den i en 24 eller 28 cm rund form, jag använde en 28 cm rund form. Låt stå kallt medan du gör köttfärsen.
  3. Hacka löken och bryn den tillsammans med köttfärsen, tillsätt bacon och svamp och stek den tills den fått färg. Häll på matlagningsgrädden, pressa i vitlöken och tillsätt kryddorna låt puttra.
  4. Under tiden förgräddar du pajen mitt i ugnen i 10 min tills den fått lite färg. Lägg köttfärsen i pajskalet, lägg skivade tomater ovanpå färsen.
  5. Blanda ost, majonnäs och crème fraiche och lägg ovanpå tomaterna.
  6. Grädda pajen i mitten av ugnen tills den fått färg, servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eken21 29 juli 2010

    vart köper man kalkonbacon??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.