Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsbiffar i kryddig tomatsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

GI

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg havregryn och mjölk i en bunke. Låt blandningen svälla 5 minuter.
  2. Tillsätt köttfärs, ägg, fransk senap, salt och peppar. Rör om och arbeta färsen smidig.
  3. Fukta händer med vatten och rulla 20 runda bollar av färsen, stora som golfbollar. Lägg dem på ett smörpapper.
  4. Platta till bollarna något och stek dem i matfett i en stor stekpanna i omgångar, cirka 2 minuter per sida.
  5. När alla är stekta lägg tillbaka dem i stekpannan och häll tomater och chilisås i stekpannan. Salta, peppra och tillsätt timjan. Låt biffarna sjuda i såsen 5 minuter. Servera med potatismos och kokta haricots verts.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gittan47 25 februari 2008

    Har provat denna rätt den var väldigt god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.