Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsfylld canneloni med fetaost och spenat

(5 kommentarer)  
Köttfärsfylld canneloni med fetaost och spenat Köttfärsfylld canneloni med fetaost och spenat
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Fantastisk gott med ett glas Rött till !!!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200º. Koka upp tomater, vatten, lök och kryddor. Rör ner färsen och koka ca 15 min tills vätskan kokat in. Låt svalna och tillsätt spenat och fetaost. Lägg färsen i spritspåse eller plastpåse och fyll cannelonirören. Packa rören tätt i en ugnssäker form. Blanda creme fraiche med osten och täck cannelonin. Gratinera ca 30 min.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • FAE 12 juni 2009

    Lägger upp en bild till detta smarriga recept.

  • tildaolouise 6 januari 2010

    Detta var jättegott

  • sarco 29 januari 2010

    helt okej smak.. för mycket creme fraiche dock. tycker det är godare med vanlig bechamelsås istället

  • nermina_maca 14 mars 2011

    super gott,

  • Fredrikulrikaaronelias 21 juni 2011

    Jag tyckte jätte mycket om detta recept. Men jag valde att göra en baschamel sås och blanda i lite riven ost som jag hällde över istället för creme fraish.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.