Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsfyllda paprikabåtar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Istället för att fylla hela förvällda paprikor, delar jag paprikan på mitten, fyller med köttfärs och gratinerar den i ugnen. Jag tycker att det är godare med krispigare paprika men vill man kan man alltid förvälla den i lättsaltat vatten i 5 minuter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och dela paprikorna i halvor. Rensa ut kärnor samt skär bort det vita.
  2. Bryn köttfärsen Blanda ner tomatpuré, ris, kryddor, fond och vatten. Låt röran koka ihop.
  3. Fyll paprikorna med röran, toppa med ost.
  4. Servera med sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.