Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgömma

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen. Häll av vatten och tillsätt sedan mjölk och smör. Mosa. Tillsätt salt efter smak. Fräs köttfärsen under omrörning tills den blir smulig och genomstekt. Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka ca. 25 minuter. Späd om det behövs. Häll i röran i en gratängform och täck med potatismos och ost. Gratinera i 225-250 grader ca 20 minuter tills osten bubblar gyllenbrun. Gott med lingonsylt till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.