Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har du köttfärssås över kan du snabbt göra en enkel restgratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka pasta om du inte redan har färdigkokt.
  3. Skala morot, lök och vitlöksklyftor. Hacka löken och riv moroten. Stek morot, lök och vitlök ett par minuter. Tillsätt köttfärsen och bryn tills köttet är genomstekt. Tillsätt krossade tomater, hackade soltorkade tomater, honung, oxfond, tomatpuré och basilika.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Lägg köttfärssåsen i en gratängform, lägg pastan ovanpå och bred till sist på Gratäng Crème.
  6. Gratinera i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.