Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott och helt äggfritt!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Koka pastafjärilar. Blanda smetana och cream cheese. Skala löken, morot, och vitlöks klyftor. Hacka löken och moroten smått, stek morot och lök och pressa i vitlöken. Tillsätt köttfärsen och stek tills den är igenom stekt. Hacka dom soltorkade tomaterna och tilsätt dem. Tillsätt krossade tomater basilika, honung, kantarell fond och tomatpuré. Smaka av med salt och peppar. Lägg först i köttfärssåsen i en gratängform, lägg pastan ovanpå. Bred sedan på Smetana och Cream Cheese och strö över osten. Gratinera i ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • annikabahamas 5 april 2012

    hej , vad ar smetana for nagot?

  • timpel 6 april 2012

    Hej! Smetana är en typ av Creme Fraiche fast Smetana är mycket fetare. För att göra den lättare och om man inte kan få tag på Smetana kan man istället ta Creme Fraiche

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.