Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Mycket god och lättlagad, både till vardag och fest !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn lök och svamp i smöret. Tillsätt färsen och krydda. Tillsätt senap och persilja.
  2. Skala och skiva potatis.Lägg hälften i en smord eldfast form.Bred över röran och lägg i resten av potatisen.Strö över riven ost och grädde.
  3. In i ugnen på 175 grader ca 60 min, gärna längre.
  4. Servera med sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.