Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgratäng med ädelost och broccoli

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mera snabbmat... som smakar mumma...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Bryn köttfärsen och krydda. Lägg broccoli i ungsfast form , strö över köttfärsen. Mosa ädelosten och blanda den med grädden, creme fraichen och tomat puren. Häll över färsen. Strö riven ost över och grädda i ca 20 minuter.
  3. Servera med potatis eller bara en sallad....

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Miaria 10 maj 2013

    Den här brukar jag oxå göra. Har även i lök o paprika som steks med i köttfärsen. Köttfärsen kryddar jag med tacokrydda. Blandar min sås med chilisås o har i lite mjöl så det inte blir så vattnigt utav broccolin. Går att förbereda o bara ställa in i ugnen. Så nyttig om man äter LCHF dieten. Jättesmarrig blir den med grönsallad till. Mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.