Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgratäng med bacon

(4 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod vardagsmat. En lite roligare variant på köttfärs och pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen och salta och peppra. Hacka purjon och bryn den. Koka makaronerna. Blanda allt i en form. Koka ihop grädde och cremefraiche, buljontärningen och chilisåsen och häll det över färsen. Strö på riven ost.
  2. Servera med en god grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • gerdanita 3 november 2009

    Det verkar jättegott. Jag vill bara veta hur varm ugnen ska vara och hur lång tid gratängen ska vara inne. Kram från Anita

  • JennieRogestam 5 november 2009

    Hoppsan glömde jag tiden :) ca 20 min i 200 grader

  • Annette48 22 september 2011

    ..och glömde skriva om bacon... :) God gratäng !!!

  • kakmagen 20 november 2011

    Har gjort ett rejält storkok på detta recept till ca 40 pers. Enkelt och gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.