Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgratäng med bostongurka

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad ugnsrätt .

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färs med ägg , potatismjöl , vatten , salt och peppar . Bred ut hälften av färsen i en smord ugnsform . Bred på bostongurka och lägg över ostskivor . Stryk ett tunt lager senap på osten , bred över resten av färsen . Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 30 min eller tills färsen är genomstekt . Servera med potatis + sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.