Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgratäng med zucchini och feta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Denna fantastiska gratäng hittade jag på nätet, lade till fetaosten, och den blev direkt en ny favorit här hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär zucchinin i skivor på längden. Salta på båda sidor och låt vattna ur i 30 minuter. Skölj och torka av.
  2. Hacka lök och vitlök. Stek färs och lök i olja, salta och peppra. Tillsätt tomater, lagerblad, oregano och grädde. Låt koka en stund.
  3. Varva sås, zucchini och feta i en smord ugnsform. Gratinera i 200 grader i ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.