Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta à la Salami

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag var faktiskt en av vinnarna i Hemmets Journal 1992 när dom sökte köttfärsrecept.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skala och hacka löken. Bryn mjuk i smör. Tillsätt färsen och låt den brynas jämnt smulig. Skär salamin i små bitar och låt den få bryna med på slutet. 2. Tillsätt tomatpurén, timjan, buljongtärning och späd med vinet. Låt grytan puttra på svag värme under lock ca 45 min. 3. Smaka av grytan, om det behövs salt och peppar. Rör ner väl avrunnen svamp, syltlök och oliver. Låt allt bli varm och bjud ris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.