Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta med äpple och vitkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Magert och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen i matoljan. Tillsätt lök, vitkål, äpple och koriander och fräs i ytterligare någon minut.
  2. Häll på vatten och lägg i buljongtärningen. Tillsätt potatisen, som du först skurit i små klyftor, lagerblad och worcestersås.
  3. Koka grytan i cirka 15 minuter tills potatisen är färdigkokt. Eventuellt kan du späda med lite mer vatten. Krydda med salt och peppar. Slutligen strör du över lite hackad persilja vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.