- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Min favoritböna är kidneybönan, därför passar denna variant av chili mig perfekt.
Instruktioner
- Skala och grovhacka löken. Skala och pressa vitlöken. Dela, kärna ur och hacka paprikan.
- Fräs lök och paprika i margarin eller olja under omrörning i en gryta. Ta upp det frästa. Lägg lite mer fett i grytan och lägg i och bryn färsen med salt, chilipulver, kummin och koriander under omrörning. Tillsätt vin, worcestershiresås, tomater och de frästa grönsakerna. Koka upp de frästa grönsakerna. Koka upp och låt sjuda ca 15 minuter.
- Skölj bönorna och låt alltsammans sjuda ytterligare 5-10 minter, med locket på glänt om det verkar vara för mycket vätska.
- Servera med ris eller en bit bröd.
Publicerat den
16 december 2008
Liknande recept
Skriv kommentar