Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta med curry

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Viktväktarvänlig. Ej pointsangivet, beroende på om man vill utnyttja duoval, fria smaksättare eller annan mängd och fetthalt på ingredienserna.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken och vitlöken. Skala och kärna ur och riv äpplet grovt. Skala och riv moroten grovt. Fräs lök, vitlök och curry i lite olja i en fettsnål stekpanna. Smula i köttfärsen och låt den brynas med under omrörning och tillsätt sedan äpple, morot, tomatkross, salt och peppar. Låt grytan koka upp på nytt och koka sedan på svag värme tills det mesta av vätskan har kokat in, ca 15 minuter. Rör om då och då, smaksätt mer om det behövs.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 23 augusti 2009

    Hej vännen idag har jag ätit köttfärsgryta med curry god var den en klar 5 monica

  • monicadanell 10 oktober 2009

    NU har jag gjort köttfärsgrytan igen kanon god en femma är den värd kram / monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.