Suveränt god allt i ett gryta som går lika bra att laga på köttrester eller korv.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader. Skala löken och hacka 2 utav dem. Fräs de hackade lökarna i lite fett. Öka värmen och bryn köttfärsen under omrörning. Tillsätt buljong, salt och peppar. Låt det koka ett par minuter.
- Skala potatisen och skär i skivor. Varva potatis, riven pepparrot och köttfärs i en ugnssäker form med potatis underst och överst.
- Skala och skiva den tredje löken och fördela den, osten och baconet klippt i bitar över potatisen. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. Servera med sallad och extra pepparrot.
Publicerat den
8 februari 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det är jättegott att byta ut 1 lök mot 1 färsk tomat skuren i skivor och lägga den på det översta potatislagret, följ i övrigt receptet.
I receptet står det att potatisen skall vara kokta. Men i beskrivningen står det skala och skär potatisen skivor och sen skall man varva. Är det så att potatisen inte skall vara kokt?