Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta med potatis

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god köttfärsgryta som fixar sig själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötter och potatis och skiva i cm-tjocka skivor. Skala löken och skär i bitar. Vitlöken pressas.
  2. Ev kan man börja med att bryna färsen om man vill men det är inte nödvändigt. Färsen kan även läggas i fryst.
  3. Lägg i alla ingredienserna i en stekgryta. Koka upp och låt sedan småputtra och rör om emellanåt. Färdigt efter ca 40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • majis80 2 februari 2010

    Suveränt,snabbt,enkelt och gott utan för mkt "konstiga" kryddor...En brödbit till och ungarna älskade det ;)

  • EKC6150 27 maj 2012

    God och enkel vardagsmat.Tack för receptet!! Mvh Jocke

  • McNich 22 september 2013

    Gott och enkelt! Snabbt nej. Det tog betydligt längre än 40 minuter att få potatisen genomkokt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.