Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärskebab med yoghurtsås i pitabröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegoda kebab som serveras med pitabröd, grönsaker och yoghurtsåsen. Väldigt omtyckta av mina barn och deras kompisar. Ett enkelt sätt att variera köttfärsen till vardags!

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop ingredienserna till såsen och ställ den kallt. Finhacka löken. Rör ut potatismjölet i mjölken. Tillsätt kryddor, lök och färs. Blanda väl. Forma avlånga kebabjärpar ca 8 cm långa och 3 cm tjocka. Stek dem gyllenbruna runt om i smör ca 5 minuter. Servera dem med pitabröd, grönsaker och såsen. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.