Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smidig att göra och är supergod. Frys in om det blir något över och njut vid ett annat tillfälle

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugen på 175 grader. Bryn lökarna. Blanda havergryn, potatismjöl och mjölk i en skål. Låt blandningen stå och svälla, ca 10 min. Vispa äggen. Tillsätt ägg, salt, peppar, persilade, persilja, lök, vitlök och rör om. Blanda ner blandfärsen. Smörj en ugnsform med smör. Forma färsen slät och lägg i ugnsformen. Bred senap över limpan och strö ströbröd över. Ca 1 timma i ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lenajeanette 6 maj 2008

    God o saftig, enkel att göra.

  • ros 28 juni 2008

    Förslag till fyllning: Fetaost Champinjoner Olika örter Lägga baconskivor överst

  • Lenael 11 september 2009

    Smidigt och bra recept. Limpan sköter sig själv i ugnen . Den var dessutom god fast jag hittade inte persillade kryddan, men prövar igen när jag hittar den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.