Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Allt i en form.

Ingredienser

Instruktioner

1. Låt ströbrödet svälla i vätskan i 10 minuter. 2. Rör ner färs,potatismjöl,salt,peppar och ägg.Blanda väl. 3. Skär skalad potatis och lök i klyftor och morötterna i skivor. 4. Förväll lök och morötter i buljong i ca 5 minuter. 5. Spara buljongen. 6. Forma en limpa av färsen, på ett ugnssäkert fat. 7. Lägg potatis,lök och morötter runt om. 8. Pensla allt med fett och soya. 9. Sätt in fatet i ugnen i 250 gr men minska värmen direkt till 175 gr. Stek i ca 1 timma. Ös ibland med lite av buljongen. Strö ev.över persilja, när du gräddat klart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.