Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En otroligt god och glutenfri maträtt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla ingredienser i en skål utom baconet och osten. Tag sedan ett fuktat bakplåtspapper och platta ut smeten till en fyrkantig kaka. Skär baconet i bitar och fördela det över köttfärskakan, Strö den rivna osten över och rulla ihop den allt till en rulle. Grädda mitt i ugnen ca 1 timme. Serveras med kokt potatis, sallad och en god sås

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.