Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den saftiga och goda köttfärslimpan är trevlig omväxling till köttbullar och pannbiff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Låt ströbröd och mjölk svälla 5 minuter i en bunke.
  3. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs löken mjuk i smör och rapsolja i en stekpanna.
  4. Blanda ägg, tomatpuré, kryddor, stekt lök och färs i bunken med ströbrödet, rör till en slät färs. Forma färsen till en limpa i en smord ugnssäker form och tryck ner tomaterna jämnt fördelade i köttfärslimpan. Grädda i mitten av ugnen ca 35 min.
  5. Servera med kokt potatis, cornichons, lingon och en god sås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • slunkmor 11 december 2012

    En väldigt saftig köttfärslimpa. Supergod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.