Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa à la Lindström

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket enklare och lite roligare variant av Biff à la Lindström får du om du gör den i ugn och garnerar med de klassiska ingredienserna och några nya. Utmärkt till ett större sällskap då du kan fylla en hel långpanna. Snabblagat och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Blanda färsen. Forma färsen till en 1½ cm hög fyrkant i en långpanna. Gör ett rutmönster med en kniv.
  3. Sätt in i ugnen, sänk värmen till 175° och stek 10-15 min till 68° innertemperatur.
  4. Dela rödbetorna i klyftor och skär löken i ringar. Ta ut färsen och garnera med rödbetor, kapris, lök och fetaost.
  5. Servera med nylagat potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.