Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop ströbröd och mjölk i en bunke. Tillsätt köttfärs, riven lök, ägg, vitlök och kryddor och rör ihop till en jämn smet.
Dela baconen i mindre bitar och stek på medelvärme, låt sedan rinna av på hushållspapper.
Bred ut köttfärssmeten på ett fuktat bakplåtspapper. Strö över bacon och den rivna osten.
Rulla ihop försiktigt och lägg med skarven nedåt i en ugnsform med höga kanter. Ta försiktigt bort bakplåtspappret.
Blanda ihop allt till såsen och slå det över köttfärslimpan.
Grädda i nedre delen av ugnen i 45-60 minuter.
Servera med pressad potatis och en sallad.
Super god, hela familjen tyckte om den.
Så himla god!!! Slut på samla gamla tråkiga köttfärslimpa som man alltid gör, det här var nytt och riktigt gott!
Min man fullkomligt älskade denna rätt. Mina barn däremot uppskattade den inte, och andra sidan är de inte så förtjusta i köttfärslimpa i vanliga fall heller. En fyra från oss.
Hur gott som helst och såsen var fantastig. Kommer att göra den flera gånger. Fempoängare