Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med mögelost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Ansa och skär svampen i mindre bitar om färsk används. Låt konserverad svamp rinna av. Låt lök, svamp och tomaterna med spadet puttra i en stekpannan 5-6 min. Låt svalna.
  2. Krydda färsen med salt, peppar, soja och pressad vitlök. Blanda i lökfräset. Mosa osten grovt och rör i färsen tillsammans med crème fraiche.
  3. Köttfärslimpan tillagas bäst i en lergryta som legat i vatten 15-20 min. Lergrytan ställs in i kall ugn, som nu ställes in på 225 grader. Grytan skall sedan stå i ugnen i 1 tim 15 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pamsen85 25 oktober 2010

    Jättegod lyxig köttfärslimpa!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.