Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärslimpa med morot

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En annorlunda köttfärslimpa som både barn och vuxna gillar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och riv morötterna. Blanda havregryn, crème fraiche, mjölk, dijonsenap, basilika, lökpulver, salt och vitpeppar i en bunke.
  2. Tillsätt färsen och morötterna. Blanda väl. Häll smeten i en smord form.
  3. Skala och skär äpplet i bitar. Stick ner äppel bitar i smeten. Jämna till ytan med en träslev. Skär baconet i cm stora bitar och täck med dem.
  4. Sätt in i ugnen i 30 minuter. Severa potatis med lingon, saltgurka och brunsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.